Keine Inhalte/Widgets in dieser Seitenleiste vorhanden.

Efter at have skrevet et forskningsoplæg om alternative valutaer som en del af hans MBA ved Oxford University, blev Torsten fascineret af Bitcoin. I 2014 begyndte han at arbejde på Bitcoin:

Slutningen af ​​penge, som vi kender det, hans første dokumentar. Hoffmanns prisvindende første film ser på Bitcoin i sammenhæng med pengehistorien. Hans nye film, Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet er et større budget, ambitiøs opfølgning, der tager en 360 vidvinklet tilgang til teknologien, der kan definere Web 3.0.

”Siden udgivelsen af ​​den første film er branchen vokset med en faktor på 100. Bitcoin er blevet kaldt en af ​​de mest forstyrrende teknologier i vores tid. Imidlertid er mediedækning ofte forkert informeret, og offentligheden er stadig forvirret over teknologien og dens implikationer, ”siger Hoffmann. ”Kan denne teknologi, der er designet til at fungere uafhængigt af tillid og inden for et decentralt netværk, virkelig give et robust alternativ? Eller er kryptokurver lige så uretfærdigt distribueret, let manipuleret og farlige som vores nuværende systemer? Det var mit udgangspunkt. ”

Vigtigste afhentning:

Filmet over to år siger Torsten, at den nye dokumentar har tre buer. „Først ser vi på Bitcoin, så ser vi på økosystemet, offentlige / private blockchains og ICO’er, og så ser vi frem til potentialet i blockchain for at låse Web 3.0 op.“

Han interviewede nogle af økosystemets største hjerner og største egoer, herunder Andreas Antonopoulos, Roger Ver, Charlie Lee, Samson Mow, Craig Wright, Preethi Kasireddy og Wences Casares.

Mens filmen har en global fornemmelse med optagelser på fire kontinenter i byer, herunder San Francisco, Los Angeles, Hongkong, Tokyo, London, Berlin, Schweiz og Melbourne, siger Hoffmann, at højdepunktet i optagelsesplanen var at få adgang til Xapo-hvælvet, der ligger på et tophemmeligt sted begravet dybt i de schweiziske bjerge.

Grundlagt af Bitcoin-iværksætteren Wences Casares, er Xapo-hvælvet en nedlagt militærbunker, der er gravet ned i bjergsiden i en fjerntliggende del af Schweiz. Den nøjagtige placering er hemmelig, og adgangen er beskyttet af en kompleks række sikkerhedsforanstaltninger.

”Bunker-scenen var et højdepunkt, og vi er det eneste filmteam, der har lov til at komme ind. Angiveligt op til 10% af alle private Bitcoin-nøgler er gemt i Xapo-hvælvet. Det var et James Bond-stileventyr at få klarering og filme inde i bunkeren, ”sagde Hoffmann.

Von admin