Keine Inhalte/Widgets in dieser Seitenleiste vorhanden.

Nu Bitcoin de afgelopen twee dagen hoger is afgebroken, is de leidende cryptokringen eindelijk terrein beginnen te winnen tegen het etherische gedeelte.

In de afgelopen maand heeft BTC de ETH grotendeels ondergewaardeerd als gevolg van een samenloop van fundamentele en technische factoren. Om dit in de juiste context te plaatsen zijn er enkele getallen: volgens CryptoSlate gegevens heeft Bitcoin de afgelopen maand 33 procent gewonnen, terwijl Ethereum ongeveer 88 procent heeft gewonnen.

Hoewel de prestaties van deze laatste cryptocratie inherent onhoudbaar zijn, verwacht een Wall Street-veteraan dat de outperformance van BTC door ETH zal voortduren.

Ethereum zal de prestaties van Bitcoin blijven overtreffen

Real Vision chief executive Raoul Pal zegt dat, terwijl BTC op dit moment zijn belangrijkste handel is, hij op dit moment van Ethereum houdt en het potentieel beter ziet presteren dan Bitcoin, zelfs na een al eerder vastgestelde maand.

Dit komt nadat Pal, die vroeger aan het hoofd stond van de verkoopafdeling van de Goldman Sachs‘ hedgefonds, de Ethereum rally van de afgelopen weken voorspelde.

Pal legde dit sentiment verder uit in een video die hij op 14 augustus publiceerde aan zijn financiële nieuws/analyse mediakanaal Real Vision.

De belegger maakte een opmerking die vergelijkbaar is met de opmerking die hij maakte in de tweet, en merkte op dat terwijl Bitcoin System een van de meest potentiële macro-transacties is die er bestaan, ETH de show op korte termijn zou kunnen stelen door een samenvloeiing van techniek en fundamentals.

Een trend die zich naar verwachting op de lange termijn zal voortzetten

Zelfs op langere termijn verwachten sommigen dat Ethereum blijft presteren.

Placeholder Capital’s Chris Burniske ging eerder deze maand zelfs zover te zeggen dat Ethereum en Bitcoin waarschijnlijk zullen „racen“ naar de mijlpaal marktkapitalisatie van $1 biljoen. Voor de context heeft ETH een marktkapitalisatie van ongeveer 20 procent van BTC, wat betekent dat het vijf keer zo snel moet ‚racen‘ naar de Bitcoin.

Burniske’s optimisme is gerelateerd aan hoe hij verwacht dat een mainstream publiek de „new kid on the block“ investeert, Ethereum. Hij denkt dat er een razernij zal zijn voor de asset als mainstream-investeerders, die hun interesse en kapitaal hebben gericht op Bitcoin in de 2016-2017 run, verschuiven naar de frisse ETH:

„Intussen zal voor de mainstream $ETH het nieuwe kind van het blok zijn – verwacht een razernij om met dat besef mee te gaan. Gezien de outperformance van $ETH tijdens de levensduur (grafiek hieronder), om nog maar te zwijgen van de kleinere netwerkwaarde en de sterke on-chain economieën, zie ik alle reden voor $ETHBTC om de ATH’s te overtreffen“.

De genoteerde crypto-analist voegde in afzonderlijke commentaren toe dat hij denkt dat de gedecentraliseerde financià „le ruimte van het Etherisch Instituut slechts vroeg in zijn de groeicyclus, niet dichtbij het eind is zoals sommigen hebben gezegd.

Von admin